Portfolio

Ridgemoor Residence

At first glance it might be hard to believe that this home was originally built in the 1960s.  An ambitious renovation expanded the living space, and the roof was raised above the main living areas allowing for ten-foot ceilings.  The owners wanted a classic but approachable interior for their family, and the expansive new kitchen along with a spacious, light-filled living space leave little trace of the home’s original 1960s ranch character.  The living room exudes softness and comfort, with a number of elegant touches.  A sunny dining space located just off the kitchen is casual enough for everyday use, but can expand to seat up to ten for larger gatherings.  Throughout the space a mix of livable pieces, classic architectural details, and a layered neutral palette give this residence a timeless quality that will resonate for years.

Photography: Ryan Hainey

 

< Back